Over Ritsma Parket

Ritsma Parket is onder de naam A.A.C.Parket ruim 20 jaar werkzaam geweest vanuit Alkmaar. Gedurende vijf jaar zijn we ook werkzaam geweest vanuit Broek op Langedijk met een showroom, opslag- en werkplaats.
Nu wordt vanuit huis gewerkt. Dit bevalt uitstekend, omdat de aandacht nu is waar die het belangrijkst is, namelijk op de vloer. De overheadkosten zijn veel lager geworden, waardoor we scherper kunnen offreren. We kunnen zodoende een topproduct leveren voor een nette prijs.
We hebben geen vast personeel meer, maar werken samen met verschillende pure vakmensen uit de omgeving. Dat maakt ons flexibel en door de onderling gevormde pool bent u altijd van kwaliteit en tijdige levering verzekerd.
We werken voor verschillende soorten opdrachtgevers: particulieren, (binnenhuis)architecten, aannemers uit de omgeving.
 
Ons specialisme is traditioneel parket ook wel Tapis genoemd, maar natuurlijk behoort ook het leveren en leggen van Plankenvloeren, Lamelplank, Lamelparket, laminaat en sinds kort Vinyl- of PVC vloeren bij ons tot de mogelijkheden.
Als de vloer na jaren van intensief gebruik aan een opknapbeurt toe is, kunt u natuurlijk weer bij ons terecht. Wij geven u dan vrijblijvend advies en kunnen uw vloer indien nodig weer schuren, kleuren, lakken, oliën of waxen, net wat nodig is. En als we klaar zijn: Als nieuw!